Cursussen

Workshop of Cursus  Mandala tekenen

Maaike geeft regelmatig een workshop Mandala tekenen. o.a. in Zutphen, Lochem en Almen. In deze zeer inspirerende workshop leer je stap voor stap hoe je een mandala maakt. Dit is zeer geschikt als familie of vrienden club. (prijs op aanvraag)

De Mandala Solo Cursus is een cursus die bestaat uit 4 avonden elk van 2 uur. Er wordt in kleine groepen gewerkt.  (zie voor data agenda)

Chakra Mandala bestaat uit 4 avonden per Chakra + Sound Healing. Je kan bij een willekeurige Chakra module (4x) instappen. Als je begint, begin je altijd met de 1ste Chakra.

 

Wat is mandala tekenen

Luister naar je intuïtie en kom jezelf tegen. Vaak is dit verrassend, onthullend en leerzaam. Een mandalaworkshop is voor iedereen. Al jaren geen potlood, krijtje of stift meer aangeraakt? Geen probleem. Bij mandala tekenen gaat het om de weg die je aflegt, veel minder om het eindresultaat.

Mandala tekenen is dan ook vooral een vorm van meditatie en een kijkje naar binnen.

Voor wie is de workshop Mandala tekenen

De workshop mandala tekenen is voor iedereen. Ben je veel met je hoofd bezig door werk of privéomstandigheden? Ben je een denker of perfectionist en streeft je altijd naar beter, sneller, mooier? Vraag je je af waarom je de dingen doet zoals je ze doet? Geef je over aan het tekenen van een Mandala. Met behulp van professionele begeleiding, leert je meer over je zelf.

Mandala tekenen:

Begin met tekenen en ervaar de kracht die ervan uit gaat
Kom in contact met je intuïtie
Het gaat om de weg er naartoe en minder om het kunstwerk dat je maakt.
Je zult verstelt staan van wat er te voorschijn komt tijdens deze workshop.

Mandala tekenen, hoe werkt het

De cursus begint met een moment van bezinning om tot rust te komen. Je linker hersenhelft (logica) helpt je om een figuur neer te zetten op papier.

Je spreekt je rechter hersenhelft (gevoel) aan om al tekenend en kleurend in balans te komen.

Je ervaart hoe je denkwerk positief wordt beïnvloed en de gevoelskant ook een stem krijgt.

Mandala tekenen, wat heb je eraan

Aan het eind van de workshop doet Maaike een waarneming op je Mandala.  Het helpt je om jezelf beter te leren kennen.

Kosten van de cursus mandala tekenen

Tijdens de workshop werken we met potlood en andere materialen.

Duur cursus: 4 dagdelen en kost € 125,- per persoon inclusief materiaal.

Na de workshop neem je je eigen kunstwerk mee naar huis.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Eigenlijk voor iedereen, maar zeker voor mensen die veel met het hoofd bezig zijn. Door het gebruiken van de andere hersenhelft brengt men zichzelf in balans, waardoor het denkwerk positief wordt beinvloed en de gevoelskant ook een stem krijgt.

Het vullen van een cirkel met kleur en vorm is een zeer oude techniek. Er wordt gewerkt met potlood, stift en andere materialen.

 

Maaike:  "Mandala: het gaat niet om het kunstwerk, maar de weg ernaar toe!"

 

Cursus 7-Chakra’s Mandala.

 

In deze cursus ga je je eigen Chakra Mandala’s maken. De 7 Chakra’s (er zijn er meer, maar dit zijn de hoofd chakra’s) Chakra’s zijn energie centra van je lichaam. Natuurlijk wordt er aandacht besteed aan wat chakra´s zijn en hoe ze werken.

Doordat je met de bij behorende kleuren werkt d.m.v. het tekenen van een Mandala, kom je dichter bij je zelf. Al kleurend versterk je je chakra’s en kom je opmerkelijke dingen van jezelf tegen. Je vult als het ware je eigen energie centra aan en ontdekt waar je blokkades zitten en welke Chakra’s meer energie nodig hebben. Het is een ontdekkingstocht nar binnen. Een heerlijke ontspannen cursus waarin je vakkundig wordt begeleid.

Je hebt de mogelijkheid om de Chakra’s Mandala’s in modules van vier te doen. Je kan per module in stappen. Je begint altijd bij de eerste Chakra

Mocht je besluiten om ze alle zeven te doen, wat natuurlijk het meeste effect heeft en het leukst is, krijg je korting.

Je betaald vooraf € 125,00 per module of de gehele cursus van 7 Chakra’s in eens. € 800,00 (€75,- korting)

 

Mail of bel voor aanmelding deelname aan de workshop mandala tekenen (te Zutphen of Almen; voor andere plaatsen graag vooraf overleg).

Welkom,

Maaike Buiter

 

Betaal via de webshop.

7-Chakra's Mandala cursus
7-Chakra's Mandala cursus
press to zoom
Intuitief Schilderen
Intuitief Schilderen
press to zoom
Mandala Tekenen
Mandala Tekenen
press to zoom